[ PHOBOS status: ONLiNE | DEIMOS status: ONLiNE | ARES status: ONLiNE | KRONOS status: ONLiNE | LOGIN status: ONLiNE ]

Zobrazit RSS Feed

Fingonek

1. Pilgrim's Bounty - týden obžerství v Azerothu

Většina z nás se jistě shodne na tom, že jídlo je potěšení a o jeho užitečnosti, ba až nutnosti v reálném světě nemůže být pochyb. V Azerothu, našem druhém domově, už toto tvrzení tolik neplatí - vlastně platí, ale hráče jako takové to příliš trápit nemusí.

Znám hráče, pro které je skill Cooking čili vařeni holá zbytečnost. Nebaví je to, je to příliš namáhavé a zabírá to čas, říkají. Možná právě kvůli nim původně tento ...
    Kategorie
    Eventy
  2. Vzpomínky na Hallow's End

Tak nám skončil Hallow's End, event, který jsem v plné kráse byl schopen poznat teprve na Twinstaru. Velké poděkování patří především Eclipsovi s jeho pomocníkem z řad hráčů, který testoval a jehož nick jsem už bohužel stačil zapomenout.

Přestože jsem nevyfarmil koně (jelikož jsem se pohyboval kolem čtyřicátého levelu, můžu být vůbec rád, že mě lidé z mé guildy vzali a dopomohli mi k achievu za zabití Headless Horsemana, díky čemuž jsem ...
    Kategorie
    Eventy