Když to shrnu, sraz byl prostě totální nářez. Ani nevím, kde začít. Možná od začátku, ať v tom nemáte guláš.
Ráno jsem vstal z postele...dobře, nebudu zacházet až tak do detailů. Nevydávám tady Bibli. Z Uherského Hradiště vyráží banda ve složení redakrot Caputo, EM Tar a "staronový navrátilec" Vetinari. Cesta ubíhá směr Brno, kde jsme dobrali ještě Forum admina Etha. Další zastávka byl samozřejmě obchoďák, protože se s práznou na srazy nejezdí. Cesta z Brna do Třeběchovic pod Oje(b)em...ehm pardon Orebem probíhala vcelku nudně, kecali jsme za jízdy o všem možném. Za zmínku stojí snad jen úsek mezi Brnem a Svitavami, kde pobíhala slepice po cestě. Tak nás napadlo, že za jízdy Veti stahne okno a jen ji chytne. Maso navíc se vždy hodí. Akorát to nebyla slepice domácí, ale asi slepice divoká, protože nahodila Dash a zmizela v poli.
Přijeli jsme na místo určení, kde už byl Termik a Aniela. Pak proběhly nějaké ty úvodní formality, kde, co a jak. První velmi těžký úkol, který musel TTeam řešit (nebyl Ulduar), bylo sehnat pípu a bečku. Pípu jsme si půjčili od místního bači a teď na ni sehnat patřičnou bečku.
Já: ,,Termiku, ale já nabudu jak ko*** jezdit po Hradci sem a tam a hledat nějaké místo, kde nám prodají bečku."
Tar: ,,Šak zavolej kamarádům do Hradce, ti budou vědět, kde se tam dá koupit."
Zvedl jsem mobil, volám, posílám dotaz, přijde odpověď, lovím klíče od auta a žhavím motor směr Hradec. Nápojově centrum jsme našli poměrně snado a už jsme si vezli jeden Pilsner úlovek. Po návratu se Etho pasoval na vrchního kuchaře (chudák dlouho skilloval cooking před srazem), ale výsledek byl opravdu šťavnatý a kořeněný. Přinesli jsme gril, Tar po pár neúspěšných pokusech konečně rozděla oheň a jen tak na košt jsme tam hodili pár steaků. Hned, jak se narazila bečka, jsem už tahal krígle z kredence a začal si dělat náskok před Shadem, jelikož hlavní chlastací skupina byla ještě na cestě. Mezitím dojel Zoltar, Eclipse, Selash, Xanadu, Elai a Troy s novým mladým maskotem. Pivo dalo pivo, steak dal steak a sraz začínal nabírat na obrátkách. Tůt, tůt, turbo, ručnice, smyk a byli zde. Z nabušené káry vylezl Shade, Lagabus, Bulba a sám Jeniczek.
Jeniczek zamířil k zadnímu úložnímu prostoru (kufr), a vyndal několik balíků Frisca a Masterů.
Mezitím Zoltar furt drbal Tara, jak mu nehoří oheň, Etho žhavil kameru a začal natáčet, co se kde děje. Nálada v týmu se postupně uvolňovala a začalo se kecat úplně o všem. O týmu, wowku, samozřejmě nejen o tom. Jelikož hlavní den byl sobota, tak jsme Ethovy steaky hodili do ledničky, vypili jen pár (desítek) piv, sem tam něco tvrdšího. Někteří unavení (jako já po dlouhém řízení) šli spát dříve jak ostatní. Já jsem zatuhnul asi o půl jedné ráno. Co se dělo a rozebíralo potom, nevím, za to vím o dvou lidech, kteří nešli spát. Etho a Bulba chytili vtipnou chvilku. Nejdříve mě fotili bleskem do obličeje (btw si mysleli, že spím, ale nespal jsem), začali mi s autem kývat ze strany na stranu, takže jsem tam lítal jak ping-pongový míček. Když zjistili, že i tak na ně zvysoka se...kašlu, tak zase odešli. Pak jsem na chvíli vážně usnul, ale to by nebyl Bulba, aby to nezkusil znova. Zhruba kolem páté ráno se mi někdo začínal dobývat do kufru.
Otevřu dveře: ,,Co tam děláš ty š*****?" Bulba hodil zpátečku a zdrhl. To už jsem ale spát nemohl, tak jsem vyšel ven. Kouknu na kufr no a nenapadlo ho nic lepšího, než mi obrátit SPZetku. Zoltar, pokuřujíce v autě, mi povídá, že jsem dopadl ještě dobře, že ho chytli a ve spacáku ho nesli někam do křoví. Sedl jsem si tam k ještě doutnajícímu ohni a začal sledovat jejich další kanadské žertíky. Další na ráně byl Eclipse, který tam spal na zemi ve spacáku. Co mu tak můžou provést? Nenapadlo je nic lepšího než zaskládat ho lavyčkama a stolama. Vetinari, spící u zdi, to zase schytal lehátkama. Udělali mu z lehátek takové provizorní bydlení. Samozřejmě jsem s těmi žertíky musel taky pomoci. Nakonec se nejlepším ukázal absolutně nestupidnější nápad. Podložit kola Zoltarova auta cihlami. Říkám, že to nevyjde, že až vstane, si toho všimne, nicméně jsme mu tam ty cihly dali. První se probudil Vetinari, otevřel víko své rakve a jeho WTF výraz stál za vše :D ,,Tak já jdu ještě spát" a víko za sebou zase zavřel. Zaneldouho se z jeho přístřešku začala ozývat hudba. A protože jeho přístřešek nepřipomínal jen rakev, ale i jukebox, začal mu tam někdo házet peníze a vybírat hudbu. Další se probudil Eclipse, který to bral sportovně a vysoukal se zpod lavyček a stolů. Poslední nachystaná past však vklidu vyčkávala. Dokonce jsem na to už pak i zapomněl, že má Zoltar podložené kola. Vylezl z auta druhou stranou a cihel si nevšiml. Samozřejmě jsme chtěli udělat i něco Jeniczkovi, aby z toho tak lehce nevyváznul, chtěli jsme mu aspoň otočit auto nebo něco, ale nevyšlo to. Měl ho zabržděné.
Tým se probouzel do krásněho slunného rána...no dobře spíš slunného poledne. Zase začal kecat každý s každým, Zoltar s Ethem si dali další kolo v drbání Tara za pohasnutý oheň. Jeniczek nesklamal a jako správný leader vylezl z postele poslední. Kdosi našel v chatě oštěp, který se posléze stal středem pozornosti. Samozřejmě jsem toho hned musel využít a začal parodovat Śpotákovou. Toho se chytil Xanadu a další a oštěp létal vzduchem sem a tam.
Po té dvanácté hodině se však naše žaludky začaly hlásit. Kde je ta Evewolf?
,,Čekám v Praze v zácpě, budu tam za dvě hodiny." Ach to jsme posmutněli. Museli jsme svůj žal zapít zlatavým mokem. Tedy alespoň já. Když už jsme umírali hlady a oheň plápolal 2 hodiny jen pro efekt, uslyšeli jsme zlatý zvuk motoru. Z auta vystoopil Aralyon, Evewolf a Lyall. Po přívítání se mi naskytl ten nejkrásnější pohled. Dva lavory plné naložených kuřecích křidýlek. Hned jsme se s Ethem popadli a šup s nima na gril. Z ledničky se vytáhlo moje Chardonnay, které chutnalo zejména Eve a Vetimu a ke kuřátkům se náramně hodilo.
Poté přispěla k všeobecné zábavě námi nachystaná past na Zoltara. Elai si musela zajet pro "lepší pití" a Zoltarovi myslím došly cíga. Startuje, zpátečka a nic. Hodí první kvalt a zase nic. Vyturuje motor, prohrábne mu levá přední pneumatika. To už jsem nevydržel a začal jsem se tam válet smíchy. Zoltar se naštval hodil zpátečku, vytočil motor, že z něho skoro začaly lítat součástky a auto překonalo zábranu s cihel. Do té doby Zoltar nevěděl, co tam je. ,,Vy č*****," když viděl ty cihly. To jsme se tam už všichni váleli smíchy. Samozřejmě se tomu Zoltar taky smál. Prostě vtípek by Caputo, Etho and Bulba. Kuřátka pomalu začala vonět a hladové krky braly talíře. Po vydatném jídle, samozřejmě jak jinak, než pořízeného taktéž z donatu, padl návrh, že se pojedeme koupat. Nakonec odjelo pár odvážlivců včetně Jeniczka, který se v koupání angažoval nejvíce.
Mašli jsme fajn rybníček a začali se slunit. ,,To je pohodička, konečně mimo kódy, IRC a toho všeho. Teď jim tak shodit server a napsat jim: Jděte taky ven jako váš tým." :D Samozřejmě padaly další vtipné návrhy, jako že se necháme vyfotit ve vodě, Plextor jen trochu upraví pozadí, aby tam nebyl les, nýbrž Karibská plantáž s podtitulkem: Děkujeme za donate. Váš TT team. Prostě sranda všeho druhu.
Po návratu z rybníka se k týmu přidal ještě Crewman a byli jsme komplet. Večer se už samozřejmě začaly řešit i interní týmové záležitosti. Rozebíraly se bugy, vaše dotazy, budoucnost serveru, prostě odevšad něco. Poprvé jsem viděl úřadovat Jeniczka, když jsem se mohl podívat na přehled banů a unbanů. Každý s každým řešil něco jiného, tudíž sem vlastně ani nemůžu napsat, co se nakonec všechno řešilo, protože jsem u všeho nebyl. A samozřejmě budu dělat tajného a nic ze mě nedostanete. Jelikož v týmu oproti jiným neúřaduji až tak dlouho, byl pro mě sraz informačně velmi bohatý. Po půlnoci se odebrali všichni nakutě a ráno jak se kdo s kým vítal, tak se i loučil. Lidé postupně odjížděli, klaxony troubily nashledanou. I já se vydal se svými pasažéry směr domů.
Caputo
Já osobně jsem se dostavil poněkud později, což je veliká škoda, a ani jedna dlouhá noc mi nestačila, abych poznal všechny ty skvělé lidi, kteří na sraz přijeli. Asi začnu článek od toho momentu, kdy jsem čekal na odvoz z nádraží ČD, jelikož vás nechci nudit už tak pro mě nudnou cestu vlakem. Snad se dočtete alespoň něco zajímavého, protože vše je psáno z mého pohledu, a tak bohužel článek o průběhu celého srazu ode mě čekat prostě nemůžete.
Necelou chvilku jsem přešlapoval na nádraží, když v tom volá Termik a ptá se, jak mě poznají. Zahuhlal jsem do mobilu něco o modrém tričku, zeleném čaji v ruce a velkém černém batohu. Ještě chvíli čekám, když se najednou kus ode mě vyřítí Fabie. Vidím tam na mě mávat nějaké tři postavičky abych nastoupil. Možnost že je to banda ukrajinců lákající mně do auta, aby ze mně mohli udělat prostituku jsem hned zavrhl a s nadhledem jsem vstoupil do auta. Se všemi v autě jsem se seznámil, ale moje obavy byly patřičné, protože řídil Zoltar. Chvilku po jeho návrhu o ruské ruletě na dálnici jsem zavzpomínal na verzi s ukrajinskými pasáky, ale to už bylo moc pozdě. Naštěstí Zoltar usoudil, že by to moc sranda asi nebyla, a na křižovatce zabrzdil. Nechal projet jednu maličkou motorku a pokračovali jsme v jízdě. Šťastně jsme dojeli a já se začal seznamovat s ostatními členy teamu. Udivil mě nízký počet lidí, ale hned mi bylo vysvětleno, že se zbytek co nevidět vrátí.
Termik mě zatím zasvětil do tajemství sudu s pípou a že si můžu točit, kolik chci. Rychle jsem umyl použitý půllitr a načepoval jsem si vysoce pěnící pivo. Po chvíli přijel zbytek teamu (Eth0, Caputo, Jeniczek a spol.), se kterým jsem se seznámil, a začalo se vesele pít. Mohl bych pokračovat až do půl třetí ráno, ale to by bylo opravdu na dlouho a stejně si houby pamatuji.
Co se týče zážitků, byl jich dostatek. Například Bulba přiběhl s vysoce ohavně smradlavou červenou tekutinou s tím, že je to jakýsi "lomcovák". První to do sebe naklopil Veti a potom Bulba spolehlivě opil 70% teamu. Pokud budete chtít znát tajemství obsahu "Lomcováka", počkejte si na další články o srazu.
Eth0 byl povýšen na hlavního Stejkmástra, protože jeho stejky jsou prostě luxusní. Veti všude ukazoval svoje "pevné břicho" a pohoršoval Bulbův "jemnocit". Termik zatím běhal po členech teamu a jako správný leader akce vybíral peníze. Když už jsem byl dostatečné napitý, tak jsem mu všechno, kromě peněz, na cestu laskavě věnoval. Peníze šly na dobré účely, protože se s nimi zaplatilo ubytování, pití a jídlo. Od dvanácti do dvou ráno jsem střízlivěl, abych se mohl jít s jistotou vyspat, s myšlenkou, že neskončím někde počmáráný a oblepený izolepou. Nakonec si ten nápad Bulba nechával pro Etha, ale když se zjistilo, že lepící páska není v okruhu nejbližší samoobsluhy, se na to Bulba vykašlal a šel si pro lomcováka. Nakonec jsme to zapíchli v půl druhé ráno a spal jsem do té doby, než šel Shade na ranní WC a vzbudil polovinu spícího teamu. Potom se všichni ráno začali balit, loučit a za pomoci dobré vůle boží dojeli všichni domu zdrávi.
Tak zase třeba za rok týme, teď na nějaký čas jedině online.
Crewman
Svým článkem o srazu doplňuji předchozí dva a proto budu psát jen o událostech, které tam chybí.
Přibližně před 2 měsíci se začalo mezi týmem hovořit o srazu. Původně se mi velmi nechtělo, ale nakonec sem tu organizaci toho bordelu vzal na sebe. Po schválení místa se řešilo datum. Hlasovalo se velmi dlouho, až nakonec vítězný termín byl již obsazen. Následovalo tedy rychlé hlasování a vyšel nám z toho krásný termín 20-22.8. Řeknu vám, měl sem z toho celkem vítr. Nikdy jsme zatím podobnou akci sám neorganizoval. Zajistit ubytování, pípu, sud a kdo ví co ještě :-P
Vyráželi jsme já (Termik), Aniela a Zoltar kolem 11 hodiny z Prahy směr Hradec Králové. Měl jsem trochu strach z toho, jak Zoltar pojede. Jelikož je znám svou tvrdostí a rychlostí jako GM:-D Ale Zoltar mne velmi překvapil! Nikdy jsem nejel s tak dobrým řidičem. Abych se přiznal, tak já jízdu autem zrovna moc nemusím. Ale se Zoltarem pojedu vždy rád kamkoliv:-P
Na místo jsme dorazili kolem 14 hodiny. Klíče jsem již měl. Vše jsme pootvírali a konstatovali, že to vypadá velmi dobře. Hilton to nebyl, ale byly zde plátěné palandy, které naprosto stačily pro naše potřeby. Zoltar poté odjel, aby se večer vrátil.
Jelikož příjezd Caputa a jeho pasažérů byl nahlášen až někdy po páté hodině, tak jsme zabili čas přípravami.
Vynosili jsme dva velké těžké stoly s lavičkami, co se dali nést jen na boku, kvůli dveřím. Poté následovalo vynošení Skladacích stolů a lavic. Následovalo osvětlení a nutná výmena žárovky a s tím velka operace jak povolit šboub bez šroubováku. Naštěstí Aniela jako každá správná slečna byla vybavena univerzálním nožíkem ve kterém jsou (pozor radeji si sedněte!) nůž, pilník, otvírák, pilka, meřidlo, kleště a samozřejmě jak jinak i šroubovák. Kdo nevěří, tak nůž pro vás vyfotila a foto naleznete dole. Po té následovalo složení postelí a rozložení stolů, aby si bylo kam odložit věci.
Zanedlouho potom přijel Caputo. Tak jsem rychle volal pípaře:-P a Caputo, ač nerad, musel opět se svým závoďákem na dráhu. Nejdříve pro pípu. Hezká ruční, "stačí párkrát zapumpovat a pak už se jen chalstá!":-D Vybrat správný narážeč na Plzeň. A hurá do Hradce pro sud. Obával jsem se, jestli bude pro těch 20 lidí 50tka stačit, ale nakonec se ukázalo, že to bylo akorát. Pípa se zapojila a hlavním pumpařem se stal Vetinari, který má vypracované všechny potřebné svaly:-P Jelikož se muselo pumpovat snad pořád. Ihned jsme věděli, že je neco špatně!
Najít v sobotu odpoledne střízlivého řidiče byla těžká věc. Nakonec se obětoval Zoltar, kterému se nechtělo k vodě, a tak za odměnu dostal úkol dojel s pípou k opravě. Chyba byla odhalena - ,,Je to nový narážeč. Možná ho někdo strhnul při narážení a nebo to bylo tlakem ze sudu." No věřili jsme, že to je opravené a ihned po dojezdu jsme to velmi hojně testovali:-D
Sobotní večer byl velmi podařený. Ethovy výborné Stejky, dojídání kuřat od Evewolf, výborná domácí medovina od Eclipseho a 4 ženské na sraze:-D Co chtít více, že. V sobotu jsem zůstal vhůru trochu déle a pilně jsem vyfotil věechny spáče. Možná některé ukáži, ale až se souhlasem foceného.-)
A teď přejdeme k největšimu vtípku a hlavnímu důvodu, proč takový neznalec češtiny a slohu píše takový článek. Pamatujete si na začátek? 2 těžké stoly? Tak přesně tyto 2 stoly, které jsem vynesl s Anielou v naprosté v pohodě sám, dovnitř neslo celkem 5 lidí s Lagabusem a Tarem v čele. Byli tak šikovní, že málem vyvrátili dveře. Velmi lituji, že je nemám na fotce, dal bych ji sem s velkým gustem:-P
Sraz se podle mého velmi vydařil a přeze všechny útrapy to většina přežila ve zdraví. Rád opět sraz zorganizuji a poučím se ze svých chyb a z nedostatku potřebných věcí, jako je sekera, aby se dřevo nemuslo rozbíjet klínem, jak to hezky předváděl Veti, nebo koště, abych nemusel po nějakém opilci všechny střepy sbírat rukama a též i nějaký ten hadr i utěrka:-P
Termik

Moderní způsob čepování piva

,,Kur**, proč mně to nehoří?" poslední slova Tara, než vzplál. :D

Ethovy unikátní steaky.

,,Chlapi a opravdu, když namočím prut do Frisca, chytnu zlatou rybku?"

Postrach všech žaludků. Bulbův extralomcovací vyprošťovák.

A takhle většinou dopadli ti, co se lomcováku napili :D

Vetinariho jukebox-rakev.

Komentáře zleva odshora:
,,Hele, co to tam Jeniczek pouští? To neznám."
,,Ty vole, aspoň by to mohl ztišit."
,,Já nic, já muzikant, radši se na to ani nedívám."
,,Chlapi, hejbe se tam něco nebo ne? Kašlu na to, mám pivo."
Dole zleva:
,,Joooo, ty čičiny jsem mu tam nahrál já."
,,Ty vole, našli nás. DISK C SMAZAT? ANOOOOOOOOOOOO."
,,Jo ta brunetka s tou blondýnou. Asi budu mět žhavé sny.

Takto to vypadá, když Jeník rozjede svou mašinu v noci! :-P

A toto je onen obyčejný nůž, který jistě nosí každá slečna ve své kabelce :-D
Ohniště před nutným vyklizením.

Stůl opilců.-)

"Ó slunce naše jasné"
O recept k tajemnému lomcováku pište Bulbovi PM s tím, že riziko zhoršení vašeho stavu po vypití je pouze na vaši zodpovědnost.

Sekce
Štítky
Kalendář článků

Nové komentáře
vBulletin zpráva