[ PHOBOS status: ONLiNE | DEIMOS status: ONLiNE | ARES status: ONLiNE | KRONOS status: ONLiNE | LOGIN status: ONLiNE ]

• Jokes for You (10.11.2011)

Po delší odmlce jsem tu zpět s vtipy, které jsou tentokrát nejen pro Vás, ale z velké části i od Vás, protože jsem prošel redakční mail, moji PM schránku na fóru až jsem se divil, kolik toho od Vás přišlo. Dnes nás tedy čeká pár vtipů, pár vtipných obrázků a jedno video.

Znáš "nějakej suprovej" vtípek s tématikou WoW? Zašli ho na redakce@twinstar.cz nebo mě PM na fóru a v díle, který vyjde po obdržení mailu bude Tvůj vtip uveden včetně Tvého nicku, který také uveď do mailu. Díky

Vtipy z WoW
    Tauren potká Orka v Booty Bay. Orkovi sedí na rameni Cockatiel.
    Tauren: "Jéé, ten je pěknej. Kdes ho sehnal?"
    Cocktiel: "V Durotaru. Je jich tam spousta." (Tarim)
    Jdou dva alíci, jeden je hnusný vysoký *****ant a druhý je taky Night Elf. (Neltharia)

Výraz "vzduchoprázdno" či "vakuum" vznikl při prvním pokusu najít alický mozek. (Timeline)

Jak se pozná milý, ochotný a inteligentní horďák? Přeběhl hrát za alianci. (Timeline)

[17:17] <Ori> Jamo?
    [17:17] <%Jamo> co je_
    [17:17] <Ori> Měl bys chvilku?
    [17:18] <%Jamo> naco?
    [17:18]<Ori> Potřeboval bych vydat článek. Nechce se mi čekat na Gaiu, a ta mi řekla že když budu potřebovat, mohu požádat i jiné redaktory.
    [17:18] <Alchemist> rekni otakine
    [17:18] <%Jamo> ale ja som EM a nie redaktor
    [17:19] <Ori> Jaj...ach ty žluté nicky...
    [17:19] <Ori> Sorry ^^
    [17:19] <%Jamo> np (Ori)

Taurení raciálka WAR STOMP způsobuje gnomům Instant Kill. (Iceboo)

Picture Jokes
    I myši z Azerothu se začínají připravovat na nemilosrdné pocestné.

Není třeba komentáře.

Proč létat přímo, když přitom můžeme obletět půlku Northrendu?

Video Joke
    Minule krátké, dnes si to vynahradíme. Tohle dvanácti minutové video ale stojí za to.

Díky, že mě pořád čtete. Brzy zase nashledanou u dalšího článku.
    Comments 23 Comments
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      Netřeba komentáře...
    1. Banished Avatar
      Banished -
      trapne vsetky vtipy, nic proti
    1. Shadowkeeperlol Avatar
      Shadowkeeperlol -
      Nejslabsi díl
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      Aneb nejslabší díl ze všech slabých dílů...
    1. Sheina Avatar
      Sheina -
      Toto je najpri***anejsia rubrika, aku kedy niekto stvoril. Lepsie vtipy vymyslim, ked som na***any a mam 5 promile...
    1. Honorius Avatar
      Honorius -
      Chtěl bych vidět vaše články, když tady tak kritizujete
    1. mastr15 Avatar
      mastr15 -
      přesně kritizovat je lehke příště radši mlčte.. nikdo vás nenutí to číst... mě se líbil díky za práci na článku
    1. Stanki Avatar
      Stanki -
      ten northrend je dobry :)
    1. JudgeDeath Avatar
      JudgeDeath -
      jo ta flight path po NT je fakt zajimava :D
    1. Mambos Avatar
      Mambos -
      Tendle díl byl naopak nejlepší hlavně proto že všechny předchozí vtipy jsem už znal a dnes je tu konečně něco nového
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      "Výraz "vzduchoprázdno" či "vakuum" vznikl při prvním pokusu najít alický mozek." Jestli vám baví tyhle vtipy, tak vás upřímně lituju...
    1. Honorius Avatar
      Honorius -
      Citace Původně poslal Zaker Zobrazit příspěvek
      "Výraz "vzduchoprázdno" či "vakuum" vznikl při prvním pokusu najít alický mozek." Jestli vám baví tyhle vtipy, tak vás upřímně lituju...
      asi by ses měl naučit psát
    1. Anthenos Avatar
      Anthenos -
      Citace Původně poslal Shadowkeeperlol Zobrazit příspěvek
      Nejslabsi díl
      prafda
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      Citace Původně poslal Honorius Zobrazit příspěvek
      asi by ses měl naučit psát
      A ty se zamyslet nad tím, že napadat člověka kvůli tomu, že se přepsal je dost ubohý...
    1. Honorius Avatar
      Honorius -
      Já tě napadl? haha to se povedlo
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      Já tě napadl? haha to se povedlo
      Tak vzhledem k tomu, že jsi mi řekl, že se mám naučit psát, poukazuješ na to, že údajně neumím psát, což není pravda a ty to víš. Tudíž je to pouze útok na mou osobu. Od slova útok je to tedy potom "napadení" .
    1. Honorius Avatar
      Honorius -
      :D napiš ještě něco prosím :D jsi vážně vtipný :D tvl. útok na tvoji osobu... :D :D zavolej na mě policii za to že neumíš psát :D
    1. Zaker Avatar
      Zaker -
      :D napiš ještě něco prosím :D jsi vážně vtipný :D tvl. útok na tvoji osobu... :D :D zavolej na mě policii za to že neumíš psát :D
      Promiň hele, myslim si, že konverzace s tebou nikam nevede, takže jí považuju za docela zbytečnou. Hlupáka ze sebe můžeš dělat i jinou formou, než psaním na fóru...
    1. shadowshade Avatar
      shadowshade -
      Citace Původně poslal Zaker Zobrazit příspěvek
      Promiň hele, myslim si, že konverzace s tebou nikam nevede, takže jí považuju za docela zbytečnou. Hlupáka ze sebe můžeš dělat i jinou formou, než psaním na fóru...
      ze ty pises clanky na feministky.com:D se tu tlemim tomu co pises stejne jako clankum na feministkach.

no ale dil slabsi, ale to video nemělo chybu. myslim ze autor je stejnej jako autor pohadky O Redheadke (http://www.youtube.com/watch?v=J3eTKhQWc1o)
    1. Daros Avatar
      Daros -
      Ten vtip o papouškovi s orkem znám trochu jinak. Je to vtip co říká člověk když to dáte v emote :-D Ale začátek je rozdílný.
  • Nové články

Termik-12

Event zpravodaj 14

Vážení hráči, mám pro vás hned několik novinek týkajících se eventů. Event master Velen si pro vás připravil speciální NPC s názvem "Event Master", které najdete v Orgrimmaru, Stormwindu a Dalaranu. NPC vám poskytne všechny důležité informace o eventech, které na Deimose a Phobose pravidelně pořádáme.

Termik 15.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Gaia-1533

Soutěž o nejkrásnější screen

Pokud občas rádi obdivujete krásy světa WoW a rádi screenujete, připravte si své klávesy Print Screen do pozoru, protože začíná soutěž o nejkrásnější obrázek. Můžete ho pořídit v kterékoliv oblasti, jedná se pouze o screeny krajin/budov, či jiných objektů ve světě wow (například soch) na WOTLKu/TBC/Vanille.

Gaia 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Otaku-11992

Cataclysm - Stonetalon Mountains

Dnes se podíváme do Stonetalon Mountains a uvidíme, jak příchod Cataclysmu změnil jeho tvář.

Vstup

Otaku 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
  • Nové komentáře

Ceres

NPC pěkný, povedené, ale ty hrubky... Jako například u skřetích závodů "budete mýt podobu skřetího... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Ceres v Dnes 01:05
    Neris

Jak zjistime, ze to treba nebyl ten nas ? Zasilate email nebo neco takoveho ? -> me... Jdi na poslední přispěvek

Neris v Včera 22:38
    Timi

Ok, tak takové malé info, bylo posláno přes 60 screenů, některé musela Gaia smazat, protože byly... Jdi na poslední přispěvek

Timi v Včera 16:52
    Brinn

ale jinak GJ :) Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 15:12
    Velen

Ano viem o tom,že sú tam nejaké nezrovnalosti v blízkej dobe sa ich budem snažiť napraviť Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v Včera 14:02
    Brinn

Skatulata a ruska ruleta, dost kratky popis eventu
    PVP skakacka: a co vytalentovana fire nova... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 12:19
    Mekroth

bolo by fajn priebezne sem pisat nejake aktualne informacie. Napr. kolko ludi sa uz zapojilo, kolko... Jdi na poslední přispěvek

Mekroth v Včera 10:20
    Aniela

Presne tak, bude tam az po updatu. Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Aniela v 17.May 2012 10:37
    Velen

Ešte nebol update Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v 16.May 2012 21:22
    woltik

nebo zeby to nebylo pred aukci... Jdi na poslední přispěvek