[ PHOBOS status: ONLiNE | DEIMOS status: ONLiNE | ARES status: ONLiNE | KRONOS status: ONLiNE | LOGIN status: ONLiNE ]

• Caputovy rubriky III

Tyto rubriky vycházejí méně často, než bych si sám představoval, ale protože jsou to defakto rubriky od hráčů - hráčům, tak neovlivním frekvenci jejich vydání. Nyní se mi opět nastřádalo pár EPIC FAILů, proto sem s nima.

EPIC FAIL na XT

aneb, když jde někdo bosse poprvé

,,...je vše jasné?" dokončil RL doslova přednášku o taktice. Pull bosse a následný wipe, protože heal nečekal, že tank bude dostávat takové "čoudy". Znovanabuffování a další pull, tentokrát se i nějaký ten heal na tankovi objevil. V raidu se postupně začaly objevovat Gravity bomby a Searing lighty.

Náš inkriminovaný failista Alfons nebyl zatím zasažen ani jednou abilitou a vesele dmgoval bosse (balance - range). Najednou z XT vypadlo srdce a začali lozit addi. Guilda, která ještě XT nedala (tedy aspoň na 25ce ne) se snažila addy brzdit, ale povětšinou zapomínala na bomby, na jejichž účet připadlo pár mrtvol.

A teď jak se dá nádherně wipnou během pár sekund: Návod

1. Dejte neznalým lidem příkaz, aby ressovali mrtvé.
    2. Dejte příkaz bossovi, ať hodí Searing light na Alfonse, který ressuje uprostřed raidu.
    3. XT následně hodí gravity bombu na ferala, který ressuje zpod bosse.
    4. Na příkaz, aby přestali ressovat a odběhli od raidu sice přestanou ressovat, než si však uvědomí, že na sobě něco mají a ono to dokonce ještě tiká (SL), tak už je pozdě.
    5. Půlka raidu následně přiletí do gravity bomby, se kterou nešťastník sice chtěl odběhnout, nicměně tak šikovně, že natáhl tanka, všechny melee a část rangedů.
    6. Hned potom dejte příkaz XT na Tympanic Tantum.
    7. Nyní už se jenom smějte :)

Guilda měla jakousi šanci, dokud Alfons neoddělal asi 6 lidí při ressování. Samozřejmě, že se dá SL prohealovat i když to tam někdo drží delší dobu, ale když půlka raidů vidí bosse poprvé a ani neví, jak ability bosse vypadají, tak těžko radit že. Záverečný účet:

Snad nejrychlejší wipe na XT v dějinách Twinstaru - od hození SL na Alfonse skončil combat za 18 sekund. Schválně to zkuste někdo překonat a to ne stylem, že tam dojdete a cíleně wipnete, ale že to prostě tak zmrvíte. Je to prakticky nemožné.

Bomby - 4 mrtví
    Alfons - 6 mrtvých
    Druhý šťastlivec s gravity bombou - 4 mrtví
    nyní už zbyli jen ti, kteří bosse několikrát dali a věděli, vo co go, avšak téměř bez healu a následný
    Tympanic Tantum - 11 mrtvých

Blizzard dělá achievy pro NEJ, TOP, PRVNÍ a prostě achiev vyjadřuje něco, čeho člověk dosáhl. Avšak kdyby udělal i něco jako Black Books, kde by se zapisovaly ty NEJ, TOP, SUPER nezdařené věci, tak tento achieve by zaslouženě připadl Alfonsovi a jeho guildě.

EPIC FAIL v Arathi Basin

Tento battleground jistě netřeba představovat. Většina hráčů jistě zná a byla tam. Nicméně i zde se může aplikovat přísloví: ..I mistr tesař se někdy utne," podotknu, zvlášť pokud má v sobě cca 2 promile.

Občas si i já zajdu BGčka, ale to spíše s kamarády, kdy u toho můžeme i kecat. Jednou mi takhle whispuje kamarád z jedné guildy, zda se k nim nechci přidat a chodit s nima BG. Moc se mi nechtělo, ale nakonec mě překecal a rozhodně jsem toho nelitoval. Tak jsem se už dlouho nezasmál.

Dojdu tedy k nim na TS a hned přivítání jednoho z jejich členů mě uvedlo do situace. Většině lidem je při cca 2 promile "velmi dobře", ne-li pokud mají ještě zaplé wowko. To o nudu prostě nemůže být nouze. Dostal jsem tedy inv a join random. Nejdříve nás to hodilo do WSG.

Alfons: ,,P..., gde to zase su?" (a to chdoí BGčka pořád)
    Museli jsme na něj jak na mimino.
    Já: A jéje, tak to nedopadne dobře :D"
    Kamarád: ,,Alfonsi, tady si stoupni a budeš hlídat flagu, to bude jistější. Cokoli se tu za cca 2 minuty pohne, po tom vystartuj a řvi, že tu jsou Alíci."
    Alfons: ,,Jasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě."
    Já: ,,Uff, tak to bude peklo."

WSG se spustilo a obě frakce se tradičně srazily uprotřed a začalo přetahování kdo z koho.
    Kamarád: ,,Alfonsi, je tam klid?" (jestli se nějaký alík dostal až k vlajce)
    Alfons: ,,Ale kur.., nějaký ko... mi tady huláká pod oknama, du na něj vylít kýbl vody."
    Alliance has taken the Flag.
    Já: ,,Ty vole, neměl si řvát, když se tam objeví nějaký alík, že ti pudem pomoct?"
    Alfons: ,,Uáááááááááá, grg." Zalehlo nám v uších, jak zařval. ,,Ha, hoši špatně hrajete, flaga tu není."
    Pomyslel jsem si: ,,Aha, aspoň že si něčeho všimnul, když byl jediný, kdo ji strážil."
    Kamarád: ,,Hej Alfonsi, poď k nám, potřebujeme tu helpa."
    Alfons: ,,Jooo, už tam běžím." O cosi se sekl. Normálně by stačilo obejít překážku a hurá dál, místo toho konstatoval: ,,Hoši? To je v pi.. . Nějaký Alík mě chytil a nechce mě pustit."
    Teď jsme se otočili a vidíme ho tam seklého myslím o roh vstupu do horďácké báze.
    Já: ,,Ty vole, šak si se kousnul. Vyběhni ven a fofrem."
    Pozdě. Alíci nahodil BL a přetlačili nás. Pak už se jednalo jen o farmení HK a Alliance jasně vyhrála 0:3.

Sice jsme prohrávali, ale sranda byla. Byli jsme zvědaví, co dokáže vymyslet v dalším BG a tím bylo Arathi Basin.

Kamarád: ,,Alfonsi pojď, tvoje oblíbené Arathi."
    Alfons: ,,............................ (a ještě milion teček, bylo slyšet jen hlasité dýchání)"
    Já: ,,Ty vole, žiješ tam ještě?"
    Alfonsova matka: ,,Alfonsi, ty prase jedno (dále jsme to neslyšeli, jelikož už vypl tlačítko na talk)."
    Po chvíli Alfons: ,,Hoši, to sem dostal kartáč jak kráva. Sejmu vám ještě pár ku..., ale pak to musíte dát beze mě."
    Kamarád: ,,Ty máš průser jo?"
    Alfons: ,,Hovnoooo, jen sem s něčím křápl a ta koza (matka) chce, abych to jako vysál nebo co. Pochopíš to jo? Já tady mám ku... důležitou práci, jdu sekat alíky na maděru a doleze matka, že mám jako vysávat, no to kde sme ku...?"
    Začalo BG.
    Já: ,,Alfonsi, schovej se na farmě v budce (tom domku) a jak uvidíš alíka, tak do něj. My tu budem s tebou bránit."
    Já, kamarád a Alfons jsme teda zůstali sami bránit na farmě a čekali jsme, až doleze nějaký Alík. No chvíli se nic nedělo, asi probíhaly ukrutné boje na jiných bázích, tak říkáme Alfonsovi.
    ,,Schovej se v tom baráku a jen sleduj flagu. Jak někdo poběží k ní, tak do něj."
    Alfons nereagoval, ale jeho postava zmizela v domku.
    Farma stále po minutě bez toho, aniž by na ni někdo útočil.
    Alfons: ,,Lidi, to je jako v counteru, kempin tady v baráku, na střeše mám ostřelovačku a až poběží Alík, dostane head shot."
    Kamarád: ,,Jasný no."
    Po chvíli Alfons: ,,Hoši doběhl sem nějaký buze..... Budu to bránit s ním."
    Mrknem na mapu a je tam sám.
    Já: ,,Jaký buze....? Kde?"
    Alfons: ,,Tady vole, přede mnou."
    Whisp kamarádovi: ,,Je tak ožralej, že se vidí dvojmo nebo co tak zas vidí?"
    Kamarád: ,,Je sjetej jak prase."
    Po celou dobu jsme drželi Alíky dál od farmy, takže Alfons mohl být poměrně vklidu. Po chvíli se však zase ozval a to byla perla.
    Alfons: ,,Hoši, umíte někdo maďároš?"
    Kamarád: ,,Bože, co to zas vyleze za ko....nu?"
    Alfons: ,,Ne fakt, ten borec tady přede mnou. Udělali sme si oheň a kecáme. Ale to je snad maďar nebo co. Mu vůbec nerozumím a ještě se mi směje."
    Já: ,,Jak poznáš, že je maďar? Dyť stejně ty písmenka ani nevidíš." (smích)
    Alfons: ,,Ale *****. Ergos vu lah landowar bur. Hoši....je to jasné...je to elfština. Ten borec je elf."
    To jsme s kamarádem už fakt padli pod stůl, protože on to myslel smrtelně vážně a dodnes mu to připomínáme, že si myslel, že fakt potkal hráče, co umí elfsky. No samozřejmě to byl Alík, který si z něj celou dobu dělal prdel. Alfons pořád sledoval flagu a ani ho nenapadlo, že by mohl dojít Alík z druhé strany. Protože Alliance celou dobu prohrávala, tak si asi řekl, že nebude chcípat a zalezl do domku, kde potkal Alfonse.

Další srandovní story, EPIC FAILy a vše, co by mohlo hráče pobavit, můžete posílat na redakce@twinstar.cz (do zprávy jen uveďte, že se jedná o mail pro mne)
    Comments 6 Comments
    1. Inny Avatar
      Inny -
      chudak Alfons :DDD
    1. shadowshade Avatar
      shadowshade -
      ten alfons je porad ten samej failista jako i v drivejsich clancich nebo je Alfonsem aznocovanej kazdej kdo neco failne? napr. Fail v EoE (...disk C...)
    1. caputo Avatar
      caputo -
      Alfons je krycí jméno pro všechny failisty. Pokud si někdo někdy dá takový nick...tak...tak to bude sranda, co se o sobě dočte.
    1. shadowshade Avatar
      shadowshade -
      Mám v plánu kupovat rogunu a tam by se Alfons hodilo. Nepujde ale, protože na Phobosu i Deimosu už Alfons je (lvl 5 a 10) :(
    1. Lexie Avatar
      Lexie -
      Máme paladinku, co se jmenuje Alfonska, už dávno...:) asi ségra
    1. erik25 Avatar
      erik25 -
      takto dobre som sa už dlho nezasmial xD lol
  • Nové články

Termik-12

Event zpravodaj 14

Vážení hráči, mám pro vás hned několik novinek týkajících se eventů. Event master Velen si pro vás připravil speciální NPC s názvem "Event Master", které najdete v Orgrimmaru, Stormwindu a Dalaranu. NPC vám poskytne všechny důležité informace o eventech, které na Deimose a Phobose pravidelně pořádáme.

Termik 15.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Gaia-1533

Soutěž o nejkrásnější screen

Pokud občas rádi obdivujete krásy světa WoW a rádi screenujete, připravte si své klávesy Print Screen do pozoru, protože začíná soutěž o nejkrásnější obrázek. Můžete ho pořídit v kterékoliv oblasti, jedná se pouze o screeny krajin/budov, či jiných objektů ve světě wow (například soch) na WOTLKu/TBC/Vanille.

Gaia 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Otaku-11992

Cataclysm - Stonetalon Mountains

Dnes se podíváme do Stonetalon Mountains a uvidíme, jak příchod Cataclysmu změnil jeho tvář.

Vstup

Otaku 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
  • Nové komentáře

Ceres

NPC pěkný, povedené, ale ty hrubky... Jako například u skřetích závodů "budete mýt podobu skřetího... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Ceres v Dnes 01:05
    Neris

Jak zjistime, ze to treba nebyl ten nas ? Zasilate email nebo neco takoveho ? -> me... Jdi na poslední přispěvek

Neris v Včera 22:38
    Timi

Ok, tak takové malé info, bylo posláno přes 60 screenů, některé musela Gaia smazat, protože byly... Jdi na poslední přispěvek

Timi v Včera 16:52
    Brinn

ale jinak GJ :) Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 15:12
    Velen

Ano viem o tom,že sú tam nejaké nezrovnalosti v blízkej dobe sa ich budem snažiť napraviť Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v Včera 14:02
    Brinn

Skatulata a ruska ruleta, dost kratky popis eventu
    PVP skakacka: a co vytalentovana fire nova... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 12:19
    Mekroth

bolo by fajn priebezne sem pisat nejake aktualne informacie. Napr. kolko ludi sa uz zapojilo, kolko... Jdi na poslední přispěvek

Mekroth v Včera 10:20
    Aniela

Presne tak, bude tam az po updatu. Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Aniela v 17.May 2012 10:37
    Velen

Ešte nebol update Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v 16.May 2012 21:22
    woltik

nebo zeby to nebylo pred aukci... Jdi na poslední přispěvek