[ PHOBOS status: ONLiNE | DEIMOS status: ONLiNE | ARES status: ONLiNE | KRONOS status: ONLiNE | LOGIN status: ONLiNE ]

• A jak oslavy dopadly?

Server Twinstar zažil své již třetí narozeniny. Jako každý rok, i tento se nesl ve znamení eventů. Letos jste si mohli přijít opravdu na své, pokud jste sledovali rozpis eventů. Byli tu jak staré tak i nové, neokoukané. Celkem se zorganizovalo přes 50 eventů dohromady na obou realmech, kterých se odhadem účastnilo okolo 1000 hráčů. Hlavně se však testovalo něco zcela nového. Představuji vám:

Twinstar mini hry

Jedná se o soubor několika eventů, které absolvují pětičlenné týmy. Eventy se zvlášť bodují a na konci se body sečtou. Twinstar mini hry jsou testem většího projektu, který se začátkem roku objeví na Twinstaru.

Výsledky:

Twinstar mini her se zúčastnilo 7 týmů (4 od Alliance a 3 od Hordy). Hry se konaly zatím jen na Deimose, ale běhěm následujícího týdne se tento event uskuteční i na Phobose, kde se boužel event z časových důvodů nestihl.

1. Škatulata - zde se hodnotilo pořadí jednotlivců a týmům se sčítalo pořadí. Zvítězil ten tým, který měl nejnižší číslo.

2. Ruleta - opět se zde sčítalo pořadí jednotlivců do celkového skóre týmům. Zvítězil tým s nejnižším číslem.

3. Skřetí závody - závod na pět kol a opět hodnocení jako v předchozích případech.

4. Neviditelné bluďiště
    - zde se hodnotilo pouze první místo, kdo dosáhl cíle nejdřive.

5. Ninja - zde se hodnotil počet nasbíraných itemů, který se pak sečetl za celý tým. Kdo měl nejvíce, vyhrál.

Výsledky týmů:

Alliance: 1. tým - Merowin, 2. tým - Nosfer, 3. tým - Celpia, 4. tým - Marekxp

Horda: 1. tým - Baltazario, 2. tým - Adory, 3. tým - Flufy

Odměny:

1. tým - 15 event stars + 750 goldů (pro každého člena týmu)
    2. tým - 12 event stars + 600 goldů (pro každého člena týmu)
    3. tým - 9 event stars + 450 goldů (pro každého člena týmu)
    4. tým - 6 event stars + 300 goldů (pro každého člena týmu)

Vítězům gratulujeme a nyní se pojdme podívat jak si týmy vedli v jednotlivých eventech.

Tabulka eventů:

pozn.: Kde se střídali členové týmů, je uvedeno více jmen a odměna se pak mezi nimi dělí.

Deimos Škatulata Ruleta Skretí z. Bluďistě Ninja
    Alliance pořadí pořadí pořadí pořadí itemy
    hodnocení
    1.tym 43 40 52 1 53
    Nosfer 3. 9. 4. 13
    Deivya 2. 9. 3. 12
    Bybett 15. 4. 15. 9
    Hefinecka/Legolased 5. 9. 15. 19
    Rinda 18. 9. 15. 1.
    hodnocení
    2.tym 53 35 34 0 42
    Celpia 6. 9. 15. 9
    Mirotane/Darviawen 17. 9. 1. 11
    Stewee 9. 7. 10. 10
    Dunacek/Gloud/Kexy 20. 9. 2. 12
    Bajkonurr/Endice 1. 1. 6.
    hodnocení
    3.tym 48 31 50 2 44
    Merowin 11. 6. 5. 1. 10
    Smokeweed 16. 9. 15. 1. 13
    Moonpress 4. 4. 7. 12
    Lockaqt/Vagary 7. 3. 15. 9
    Vrbino 10. 9. 8.
    hodnocení
    4.tym 67 32 65 1 29
    Marekxp/Ringo 14. 9. 11. 1. 8
    Chery/Kropic/Cand 19. 5. 15. 4
    Matqo 9. 8. 15. 8
    Janczz 12. 8. 9. 9
    Aran 13. 2. 15.

Deimos Škatulata Ruleta Skretí z. Bluďistě Ninja
    Horda pořadí pořadí pořadí pořadí itemy
    hodnocení
    1.tym 31 21 31 3 81
    Baltazario 13. 6. 7. 1. 23
    Eoshine 6. 5. 6. 22
    Windwalker 9. 3. 9. 19
    Else 1. 1. 4. 1.,1. 19
    Hoffy 2. 6. 5.
    hodnocení
    2.tym 38 24 39 1 53
    Adory 4. 3. 3. 10
    Carixo 3. 5. 13. 12
    Underko 7. 6. 13. 16
    Ashar/Huryn 10. 4. 2. 1. 15
    Drzkan 14. 6. 8.
    hodnocení
    3.tym 51 22 50 0 26
    Flufy 5. 2. 10. 7
    Eymer 11. 4. 13. 6
    Thorgan 8. 6. 1. 7
    Activus 15. 5. 13. 6
    Erol/Crass 12. 5. 13.

Jedním z "nejlepších" hráčů, kteří podrželi svůj tým, je Else z týmu Baltazario:

[11:38:58] <caputo9> 1) Že se bude konat série eventů a Twinstar zažije své třetí výročí jste tušili, nicméně věděli jste, že budou nějaké týmové eventy?
    [11:41:36] <Else> Tak já to nevěděl a i když zprvu jsem neplánoval na tento event jít, tak mě docela potěšil a překvapil.
    [11:42:41] <caputo9> 2) Ono se v podstatě jednalo o takovou malou zkoušku něčeho mnohem většího. Zaujala tě myšlenka soupeření v různých eventech mezi týmy?
    [11:53:21] <Else> Tenhle nápad mi připomněl tu Dračí ligu, co Termik pořádal někdy v minulosti. Je škoda, že to myslím nakonec skončilo jen u malého turnaje, na kterém jsem samozřejmě byl, tzn. je to určitě dobrý nápad, pokud tam bude víc týmů, tak to určitě bude zajímavé a zúčastním se toho.
    [11:56:28] <caputo> 3) Hlavním problémem je asi koordinace tolika lidí, což se potvrdilo. Z ostatních týmu, místy složeného z worldu, byli někteří offline během eventu. Jedině vy jste byli grupa z guildy, čili jste byli sehraní a nakonec i celou sérii po zásluze vyhráli. Myslíš si, že kdybyste proti sobě měli taky sehrané lidi, kteří si mohou domlouvat taktiku mezi sebou, že by to mělo jiný průběh?
    [11:59:52] <Else> Tak určitě je velký rozdíl v pěti lidech, kteří jsou spolu na Mumble, kteří se znají, chodí spolu raidy a vědí, co od sebe můžou čekat, než od náhodně složené party. Popravdě je to docela škoda, že se nepřihlásilo víc takových týmů, určitě by to bylo o dost zábavnější a napínavější. Doufám, že pokud se tenhle nápad doopravdy uskuteční a oznámí se to nějaký čas dopředu, tak lidi ten čas využijí a poskládají pořádné týmy.
    [12:02:44] <caputo> 4) Nebudeme ještě přesně odhalovat konkrétní plány. Během vánočních svátků se na tom udělá kus práce a poté se budou moci hráči opravdu těšit. Ty jsi vyhrál nejvíce eventů ze všech uskutečněných. Který ti nejvícě seděl a proč? Hrála v tom roli náhoda nebo vypočítavost?
    [12:09:00] <Else> Jo, už se těším. :P Jinak asi nejvíce mě bavily ty skřetí závody, jen to trošku kazí ta možnost bugování dráhy u těch stromů, což, jak jsem si všiml, lidi docela rádi využívají. Možná by nebylo od věci zařadit do eventu i Booty Bay Racing, na který jsem se pak večer nedostal a to mě docela štve, protože bych si tenhle event docela rád vyzkoušel.
    [12:10:58] <Else>A jestli v tom, že jsem vyhrál nejvíce eventů, hrála roli náhoda nebo ne, to doopravdy nedokážu posoudit. Určitě třeba v Ruletě je to doopravdy jen o štěstí a já ho měl v tu dobu nejvíc. A u ostantích, možná je to trošku dáno tím, že když můžu jít na event, tak vždy přijdu, ale tak jako tak, když už někde jsem, tak se snažím, jak nejlépe svedu.
    [12:13:51] <caputo> 5) Čili koncept soutěžících týmů proti sobě v jednotlivých eventech se ti zamlouvá?
    [12:15:49] <Else> Je to výborný nápad. Je to přece jen něco jiného než klasický průběh eventu. Tu se můžu spolehnout na tým, když se mi zrovna nedaří, a pokud bude možnost, tak se určitě rád zúčastním.
    [12:17:59] <caputo> 6) Jak si již zmínil, někteří hráči se eventů zúčastní často a mohli by mít potenciální výhodu oproti těm, kteří by to viděli poprvé. Zrovna mě napadají jen ty závody. Myslíš si, že by to mohlo průběh eventu ovlivnit ve prospěch těch, kteří už ty eventy znají?
    [12:23:06] <Else> Asi ano. Přeci jen je rozdíl, když ty závody někdo jede poprvé a vůbec neví, co může čekat a pak někdo, kdo je jede popáté a mohl by je odjet snad i poslepu. I když mě taky teď nenapadá nějaký další event, kde by to mohlo mít nějakou větší výhodu. Maximálně v tom, že to na mumblu vysvětlí ostatním, o co tam jde.
    [12:24:26] <caputo> 7) Každého hráče se na závěr ptám, zda jsou spokojeni s herní situací na Twinstaru a co je motivuje, aby zde hráli i nadále. Co konkrétně tebe?
    [12:29:04] <Else> Já osobně jsem byl na více serverech (samozřejmě mluvím pouze o CZ/SK) a je pravda, že TS má na této scéně asi nejvyšší kvalitu. To je jedna věc, která mě tu drží. A pak určitě to, že tu mám dost přátel. Co do herní situace si stěžovat určitě nemůžu, líbí se mi tu, jen mě mrzí pár věcí, které nám už párkrát znepříjemnily situaci v guildě, resp. na raidu, ale to sem myslím nepatří.
    [12:30:47] <caputo> Děkuji tedy za rozhovor a jak už na Twinstaru zlidovělo, "již brzy" se dočkáte obřího event projektu.
    [12:32:00] <Else> Já taky děkuji a doufám, že v té době ještě budu wowko hrát :P
    [12:32:21] <caputo> JJ, to my všichni :D

A na závěr pár screenů z průběhů eventu:

Redaktor Caputo & HL. EM Termik
  • Nové články

Termik-12

Event zpravodaj 14

Vážení hráči, mám pro vás hned několik novinek týkajících se eventů. Event master Velen si pro vás připravil speciální NPC s názvem "Event Master", které najdete v Orgrimmaru, Stormwindu a Dalaranu. NPC vám poskytne všechny důležité informace o eventech, které na Deimose a Phobose pravidelně pořádáme.

Termik 15.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Gaia-1533

Soutěž o nejkrásnější screen

Pokud občas rádi obdivujete krásy světa WoW a rádi screenujete, připravte si své klávesy Print Screen do pozoru, protože začíná soutěž o nejkrásnější obrázek. Můžete ho pořídit v kterékoliv oblasti, jedná se pouze o screeny krajin/budov, či jiných objektů ve světě wow (například soch) na WOTLKu/TBC/Vanille.

Gaia 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Otaku-11992

Cataclysm - Stonetalon Mountains

Dnes se podíváme do Stonetalon Mountains a uvidíme, jak příchod Cataclysmu změnil jeho tvář.

Vstup

Otaku 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
  • Nové komentáře

Ceres

NPC pěkný, povedené, ale ty hrubky... Jako například u skřetích závodů "budete mýt podobu skřetího... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Ceres v Dnes 01:05
    Neris

Jak zjistime, ze to treba nebyl ten nas ? Zasilate email nebo neco takoveho ? -> me... Jdi na poslední přispěvek

Neris v Včera 22:38
    Timi

Ok, tak takové malé info, bylo posláno přes 60 screenů, některé musela Gaia smazat, protože byly... Jdi na poslední přispěvek

Timi v Včera 16:52
    Brinn

ale jinak GJ :) Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 15:12
    Velen

Ano viem o tom,že sú tam nejaké nezrovnalosti v blízkej dobe sa ich budem snažiť napraviť Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v Včera 14:02
    Brinn

Skatulata a ruska ruleta, dost kratky popis eventu
    PVP skakacka: a co vytalentovana fire nova... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 12:19
    Mekroth

bolo by fajn priebezne sem pisat nejake aktualne informacie. Napr. kolko ludi sa uz zapojilo, kolko... Jdi na poslední přispěvek

Mekroth v Včera 10:20
    Aniela

Presne tak, bude tam az po updatu. Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Aniela v 17.May 2012 10:37
    Velen

Ešte nebol update Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v 16.May 2012 21:22
    woltik

nebo zeby to nebylo pred aukci... Jdi na poslední přispěvek