[ PHOBOS status: ONLiNE | DEIMOS status: ONLiNE | ARES status: ONLiNE | KRONOS status: ONLiNE | LOGIN status: ONLiNE ]

• Dungeon Finder - A kde je vlastně konec??

Dungeon Finder(DF)-Mnozí z Vás, kteří expíte a používáte DF, jste jistě v některých rozlehlých dungeonech několikrát zabloudili a po zabití bosse zjistili, že to není ten pravý. Hodlám Vám, kteří tápete nebo jdete přes DF poprvé, v tomhle článku ukázat, který vlastně že to boss v tom a onom dungeonu přes DF je, abyste dostali reward. Ikdyž dungeony můžete chodit už od dřívějšího lvlu, pro přihlašování do DF platí pro všechny minimální lvl 15.

A pěkně od začátku

15-21lvl-Ragefire Chasm
    Starý známý dungeon pod Orgrimmarem
    Finální boss: Taragaman the Hungerer

15-25lvl-Deadmines
    Vzhůru za piráty!
    Ještě doplním, že je nutné (pokud v partě není rogue), že na otevření posledních dveří je potřeba nabít dělo, gunpowder naleznete v místnůstce vedle děla.
    Finální boss: Edwin VanCleef

15-25lvl-Wailing Caverns
    Za druidy!
    Jakmile se naportujete do dungeonu, tak hned na začátku je druid se kterým si popovídáte, dá vám buff a vzhůru na to! Musíte pozabíjet úplně všechny bosse jinak, při návratu k němu, vám event nepůjde spustit.
    Finální boss: Mutanus The Devourer

16-26lvl-Shadowfang Keep
    Mezi vlkodlaky a duchy!
    Finální boss: Achmage Arugal

19-29lvl-Blackfathom Deeps
    Do ráje Murlocků!
    Jen doplním, že před tím, než půjdete k tomuhle bossovy, tak si musíte spustit event v místnosti u sochy tím, že postupně zapálíte všechny 4 ohně.
    Finální boss: Aku'mai

20-30lvl-Stormwind Stockade
    Žaláře pod Stormwindem
    Finální Boss: Brazil Thredd

22-32lvl-Razorfen Kraul
    Obklíčeni Quilboary.
    Finální boss: Charlga Razorflank

23-33lvl-Gnomeregan
    For Gnomeregan!!
    Finální boss: Mekgineer Thermaplugg

27-37lvl-Scarlet Monastery-Graveyard
    Zombie a kostlivci!
    Finální boss: Bloodmage Thalnos

30-40lvl-Scarlet Monastery-Library
    Mezi vojáky Scarlet Crusader!
    Finální Boss: Arcanist Doan

32-42lvl-Razorfen Downs
    Opět mezi Quilboary!
    Finální Boss: Amnennar the Coldbringer

32-42lvl-Scarlat Monastery-Armory
    A zase ti Crusadeři
    Finální Boss: Herod <the Scarlet champion>

35-45lvl Scarlet Monastery-Cathedral
    Scarleti naposled.
    Finální Boss: High Inquisitor Withemane

35-45lvl-Uldaman
    Návrat v čase.
    Finální Boss: Archaedas

39-49lvl Mauradon-Purple Crystals
    Příroda ožívá!
    Finální Boss: Lord Vyletongue

41-51lvl-Mauradon-Orange Crystals

Kytičky se bouří!
    Finální Boss: Razorlash

41-51lvl-Zul'Farrak
    Mezi trolly Zul'Farraku
    Finální Boss: Chief Ukozr Sandscalp

43-53lvl-Muradon-Pristine Waters
    Do Mauradonu naposled
    Finální Boss: Princess Theradras

45-55lvl-Sunken Temple
    Do Chrámu pod vodou!
    Finální Boss: Shade of Eranikus

47-57lvl-Blackrock Deepths-Prison
    Zlí dwarfové!
    Finální Boss: High Interrogator Gertsahn

51-61lvl-Blackrock Deepths-Upper City
    Ještě jednou za dwarfama.
    Finální Boss: Emperor Dagran Thaurissan

53-63lvl-Dire Maul-East
    Zase ti démoni!
    Finální Boss: Alzzin the Wildshaper

55-65lvl-Dire Maul-North
    Orgovéé!
    Finální Boss: King Gordok

55-65lvl-Dire Maul-West
    Víc očí, víc vidí!
    Finální Boss: Immol'thar

55-65lvl-Scholomance
    A jdem se učit!
    Finální Boss: Ras Frostwhisper
    Finální Boss:Darkmaster Gandlink - jen doplním, že musíte v té místnosti pozabíjet všechny minibosse, aby Darkmaster přišel.
    .

55-65lvl-Lower Blackrock Spire
    za Drakiny!
    Finální Boss: Overlord Wyrmthalak

55-65lvl-Stratholme-Main Gate
    Zombie, kostlivci a Scarlet Crusadeři.
    Finální Boss: Balnazzar

55-65lvl-Stratholme-Service entrance
    Zombie ještě jednou!
    Tu jen doplním, že je potřeba pozabíjet vsechny minibosse okolo, aby Vás to pustilo k Abomination, ty vyzabíjíte všechny, poté příjde Ramstein the Gorger, a až po jeho zabití můžete jít k baronovy.
    Finální Boss: Baron Rivendare

Doufám, že Vám, co jste si nebyli jístí, můj článek pomohl, a kdo to ví, tak mi jistě dá za pravdu :)
    Jinak dost sem si všimla, že v takovém BRD DF portuje špatně místo do Prison portuje do Upper city takže, pokud v partě máte lvl 47-50 tak musíte skočit do lávy a nechat se zabít poté dát relase a jít se oživit do správné části což je Prison jinak pokud půjdete přes lyceum k hlavnímu bossovy, na reward můžete zapomenout.
    Pokud jsem se v nějakém bossovy spletla tak mi dejte vědět hned to opravím nejsem neomylná.
    Chtěla bych také poděkovat Eclipsovi, který mi poskytl údaje co se lvlového rozmezí týče a přeji mu hodně zdaru při opravování nějakých těch chybiček, které se můžou objevit. A Vám hráčům samozřejmě přeji hodně expu :P
    Comments 15 Comments
    1. Chesse Avatar
      Chesse -
      hmm, sice je DF od 15lv ALE za 15lv se mi neslo vubec prihlasit... zaclo mi to fungovat az na 16lv... zkouseno se tremi alty kazdej jina rasa i class...
    1. Otaku Avatar
      Otaku -
      Citace Původně poslal Chesse Zobrazit příspěvek
      hmm, sice je DF od 15lv ALE za 15lv se mi neslo vubec prihlasit... zaclo mi to fungovat az na 16lv... zkouseno se tremi alty kazdej jina rasa i class...
      a dal sis po tom co si dal 15lvl relog? jestli ne tak je to hned jasne :)
    1. goris Avatar
      goris -
      neslo to ani po relogu ? mne tiez vcera po tom co som dal lvl 41 neslo lognut Zul'farrak ale ked som relogol uz to slo.
      btw okrem malickych preklepov (napr. level pri Maraudon-orange, alebo High Inquisitor Whitemane) to mas myslim spravne. A preco su v scholomance uvedeni dvaja final bossovia? To je reward za oboch? Ja na to este nemam level tak neviem.
    1. Otaku Avatar
      Otaku -
      je za jeden, ale jeste sem ho nebyla s altem tak presne nevim, za ktereho je presne reward jaj jmena popravim :)
    1. Aniela Avatar
      Aniela -
      Pekny prehled dungu.
    1. mikosoby Avatar
      mikosoby -
      Pekne, len neviem prečo ti tuna nemôžem zahlasovať :(
    1. Klimax Avatar
      Klimax -
      dobry, jen nechces trochu upravit pismo?:D jako ostatni clanky v TTimes, nebo nejaky lepsi tam hodit, toto me prijde moc takovy "shitsky:D", nebo apson zmensit o neco malo velikost
    1. Nefi Avatar
      Nefi -
      Myslím, že pro low lvly konečně něco užitečného :) Akorát by to chtělo občas trochu hlídat pravopisné chyby (např. k hlavnímu bossovy má být s měkkým i) ;) Jinak pěkné, doufám že třeba bude pokračování na OL
    1. Otaku Avatar
      Otaku -
      mám udělat i OL? já chtěla hlavně kvůli lowlikum. 2 Nefi: vidiš a to mi to ještě jeden člověk kortoloval :D
    1. Eldoran Avatar
      Eldoran -
      Uzitecny clanek, skoda ze nejsou i nahledy map se zakreslenim finalnich bossu. Koho by zajimali podrobnejsi informace a dalsi dungy i instance tak hodne prehledne je to zde v tabulkach: http://www.wowwiki.com/Instances_by_continent
    1. cAnubis Avatar
      cAnubis -
      sorry, jesli ti ty hrubky jeste nekdo kontroloval, dejte si facku oba. nevim, jakym zpusobem se tu redaktori vybiraj :D ale jinak musim rict, ze je to za hodne dlouhou dobu clanek, co mi pride hrozne moc uzitecnej. moc se tu toho nevyplati cist, ale tohle je pro lidi, co nehrali na ofiku, opravdova pomoc. ty stary dungy sou dohromady strasne spatne popsany, takze udelat guide treba po takovym dire maulu by mohlo bejt pro lidi, co tam planujou zajit, docela uzitecny.
    1. MaiestiQo Avatar
      MaiestiQo -
      z pohledu informovanosti dobrý, ale ta čeština je hrozná
    1. Termik Avatar
      Termik -
      MaiestiQo Otaku o tom vi a snad si to opravi.
    1. miury Avatar
      miury -
      nějaký čas sem teď nebyl Rfk ,ale ve všech předchozích návštěvách po zabití všech bossů i finalního Charlga nezapočítálo reward . ( nepřipsalo expy ani bonus loot )
    1. Otaku Avatar
      Otaku -
      Pokud by byl zájem mohla bych udělat videa na přání jak se ke kterému z bossíků dostat v tech složitějších dungeonech a pokud mě přestane zlobit Fraps.
  • Nové články

Termik-12

Event zpravodaj 14

Vážení hráči, mám pro vás hned několik novinek týkajících se eventů. Event master Velen si pro vás připravil speciální NPC s názvem "Event Master", které najdete v Orgrimmaru, Stormwindu a Dalaranu. NPC vám poskytne všechny důležité informace o eventech, které na Deimose a Phobose pravidelně pořádáme.

Termik 15.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Gaia-1533

Soutěž o nejkrásnější screen

Pokud občas rádi obdivujete krásy světa WoW a rádi screenujete, připravte si své klávesy Print Screen do pozoru, protože začíná soutěž o nejkrásnější obrázek. Můžete ho pořídit v kterékoliv oblasti, jedná se pouze o screeny krajin/budov, či jiných objektů ve světě wow (například soch) na WOTLKu/TBC/Vanille.

Gaia 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
    Otaku-11992

Cataclysm - Stonetalon Mountains

Dnes se podíváme do Stonetalon Mountains a uvidíme, jak příchod Cataclysmu změnil jeho tvář.

Vstup

Otaku 12.May 2012 01:00 Jdi na poslední přispěvek
  • Nové komentáře

Ceres

NPC pěkný, povedené, ale ty hrubky... Jako například u skřetích závodů "budete mýt podobu skřetího... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Ceres v Dnes 01:05
    Neris

Jak zjistime, ze to treba nebyl ten nas ? Zasilate email nebo neco takoveho ? -> me... Jdi na poslední přispěvek

Neris v Včera 22:38
    Timi

Ok, tak takové malé info, bylo posláno přes 60 screenů, některé musela Gaia smazat, protože byly... Jdi na poslední přispěvek

Timi v Včera 16:52
    Brinn

ale jinak GJ :) Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 15:12
    Velen

Ano viem o tom,že sú tam nejaké nezrovnalosti v blízkej dobe sa ich budem snažiť napraviť Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v Včera 14:02
    Brinn

Skatulata a ruska ruleta, dost kratky popis eventu
    PVP skakacka: a co vytalentovana fire nova... Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Brinn v Včera 12:19
    Mekroth

bolo by fajn priebezne sem pisat nejake aktualne informacie. Napr. kolko ludi sa uz zapojilo, kolko... Jdi na poslední přispěvek

Mekroth v Včera 10:20
    Aniela

Presne tak, bude tam az po updatu. Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Aniela v 17.May 2012 10:37
    Velen

Ešte nebol update Jdi na poslední přispěvek

Event zpravodaj 14

Velen v 16.May 2012 21:22
    woltik

nebo zeby to nebylo pred aukci... Jdi na poslední přispěvek