Tank je třeba. O tom žádná. Priest tankovat nemůže, no hold smůla. Tak toho paladina nějak do raidu propašovali. Co tvořilo zbývajících 9 hráčů? Shadow priesty. 1x tank a 9x shadow priest a ještě k tomu OS+3. Však nejsou troškaři, že? U toho jsem nemohl chybět.
Tank - Cunikvcepici
Priesti - Tatra, Rizoto, Illya, Popelka, Jomik, Sider, Pribor, Thedoctor, Trishka,
FIRST PULL:
Fakt jsem byl zvědavý, jak ho shadow priesti udrží naživu. Pěkně nabuffovat (i když se toho moc buffovat nedalo), tank si stěžoval, že má v raidu 9 priestů a ještě před pullem nemá stamku :D

Začátek nevypadal až tak zle. Sice tankova HPčka lítala sem a tam, ale držel se nad vodou.

Teda alespoň než přiletěli dráčci.

Tak to trošku nevyšlo.

Bez jednoho healu to opravdu nepůjde. Budou však stíhat dmg?

Sice těsně, ale zvládají to.

Jeden drak za druhým jde dolů.

Chtěl jsem se podívat, jak to zvládnou v portále, ale nějak mě to tam nepustilo. Tipuju přes disperzi. Když jsem viděl, že vylezli z portálu v plném počtu, tak osud bosse už byl zpečetěn. Nešlo vůbec o loot, ale jen čistě o požitek z netradičního PvE.
Jen tak pro představu jiných nadšenců, kolik by asi museli točit DPS. Podotýkám, že těch buffů moc neměli a ani defakto žádný support.

GOOD JOB GUYS.

Sekce
Štítky
Kalendář článků

Nové komentáře
vBulletin zpráva