Ares: Rozhovor s Paribom, Event Mastrom Aresu
by
Published on 4.February 2012 10:47
Počet zobrazení: 582
Vážení a milí čitatelia, dnes som sa rozhodol urobiť jeden krátky rozhovor, s našim EM Paribom. Paribo mi prezradil pár nových vecí, čo nás neminie, preto si neváhajte prečítať tento rozhovor...
Ako si sa dostal k WoW?
Vieš, tak ako drvivá väčšina dnešnej mládeže, aj ja som začal hrať PC hry, a teda nebol som sám. Jeden môj kamarát, o 2 roky starší mi raz začal o tejto hre rozprávať a pýtal sa ma, či by som ju nechcel hrať.(on sám v tom čase ešte WoW nemal) Keď mi o tom porozprával viac, tak ma to ,,chytilo" a ako vidíš, stále ma to drží. Ten kamarát už WoW nehrá cca 2 roky...
Ako si sa dostal k funkcii EM a čo ťa k tomu naviedlo?
Je to už cez 4 roky, čo hrám WoW a dôvod, prečo som sa prihlásil na nábor bol veľmi jednoduchý... Rád vymýšľam a ako Event Master to svoje ,,vymýšľanie" môžem uplatniť. Je to niečo, čo ma baví a človek sa pri tom aj veľa naučí.
Ako to je s EM tímom na Arese a aké eventy sú momentálne na Arese prístupné?
Eventy na Arese má na starosti sólo EM tím, ako už teda bolo zverejnené na našom webe. Vedie ho naša milovaná šéfka Saen a mám 2 kolegov: Neonita a Delqa. Momentálne máme na Arese Ruskú ruletu, Škatulata škatulata hejbejte se!, Bludište od Zoltara, Boty Bay racing, Škretí závody, no samozrejme sa môžu hráči stretnúť aj s inými mini eventami napr. Vlk a ovečky, rôzne Hľadačky, horolezecké steny a pod. PvP si pod svoje krídla vzal náš EM Delqo.
Na aké eventy sa môžu hráči v blízkej dobe tešiť?
Delqo naplánoval jeden veľký 2v2 PvP event pre twinkov lvl 19, ktorý bude niekedy v polovici tohto mesiaca. Momentálne prebieha nábor nových EM a GM na Ares, takže sa určite máte na čo tešiť.
Chystajú sa s novým managerom nejaké zmeny Event systému na Arese?
Samozrejme, Event systém sa objaví aj na Arese a bude oveľa bohatší, než je terajší systém i na wotlku. Máte sa na čo tešiť, objaví sa tam naozaj veľa vecí, na ktoré sa určite väčšina z Vás teší
Čo by si chcel odkázať našim čitateľom a hráčom?
Neseďte u WoW stále, myslite aj na RF, užívajte si mladosť... Keď sme už u WoW, tak Vám chcem popriať veľa štastia pri progrese a disciplínu na eventoch... Nech Vás nemusíme neustále trestať
Ďakujem ti za rozhovor.
Rado sa stalo, maj sa ; )
vBulletin zpráva