Z mého deníčku 2
by
Published on 21.February 2012 16:19
Počet zobrazení: 703
Tak mám zase pár levlů navíc, no nehraju já to wow teď moc? Bez legrace. Musela jsem vám zase napsat pár historek, co jsem mezitím prožila nebo si vzpomněla. Není toho tolik, jsou to zase různé faily, dokonce ne jen moje. No věřili byste tomu? Ten největší failer píše faily ostatních. Když ta moje plechovka byla ještě docela low lvl a byl nějaký ten world event, kdy vysolé levly jezdily po celém světě, to jsem si připadala jak ovce na porážce. Se mi na obrazovce jen mihnul nějaký eq s vysokým gýr skór a běžela jsem ze hřbitova. No co z toho mají... ale jednou jsem se musela opravdu smát. Zcela vážně mě zaje*ala Je*ka. To mi připomíná Souložnici, tihle dva by byli dobrá dvojka. Nedávno jsem potkala i Ustřelpytel. Řekla bych, že by nebyl rád, kdyby mu někdo skutečně ustřelil pytel. I když on to byl, pokud si dobře pamatuji, undead, těžko říct, jestli undead nějaký pytel k ustřelení má, že jo... Jestli mu to neuhnilo a neupadlo... Nejhorší pro takového undeada musí být, když ho nechá v nějaké... no však víte, v čem. Dneska jsem ale viděla další pěkný nick. Kdybyste si zakládali char a udělali překlep v jeho jménu, nevymazali byste ho a nezaložili znovu? No já jo, ale někteří ne nebo si toho snad ani nevšimnou, pak běhají po světě hráči typu Jsemnejelspi. Možná je to jen ironie, že jo... jako bych si založila alta Mamnejvetsigs a chodila v šedém eq. Ale to GS... je to dobrá věc, ale občas s jednou nejmenovanou kamarádkou spekulujeme, zda GS není závislé na délce přirození, no nepřipadá vám to tak? Čím větší GS, tím více se prodlužuje... Ale to by mohlo některé urazit, což v žádném případě nechci. Vážně. Takže vám raději řeknu jinou ironickou věc. Progress T7 při otevření T9 contentu. Nezasmáli jste se při této větě? Ano? To je dobře. Největší ironie tohoto raidu bylo to, že jediný člověk, co neznal taktiku nemohl na mumble. K zbláznění... O tom, že jsem dostala na svém healerovi BoM od paladina, bych raději pomlčela, ale napadlo mě, že bych jela meele staffkou, abych to BoM neměla zbytečně, že jo... Ale dost o raidech. Já jsem vám nedávno četla takový pěkný překlep. Gundeon. Má to být dungeon, ale zní mi to jako něco sprostého. Asi proto, že je to podobné gyndě... doktor jde do gundeonu... je to taková hodně zvláštní instance, je tam tma... ale nechoďte to na hero! V té době jsem se i koukla na world, jestli se na něm něco nezměnilo, pořád to byla ta samá tržnice. Výzvy "sralíkům", ať joinou BG a taky danžn fajndr. Občas se objeví otázka, která se dá pochopit různými způsoby a každý je stejně pravděpodobný, například "je tu jew?" Normálně by vás napadlo, že hledá nějakého Jewa, nebo nějakého žida? A on hledá jen jewelcraftera... tuhle zkratku JWC jsem viděla vážně poprvé. Nad některými lidmi zůstává rozum stát. A taky nad gramatikou. Když jsem uviděla "dobrý den, rád bich se stal GM nebo EM", hrůzou mi vstávaly vlasy na hlavě. Ale chýlím se ke konci a chtěla bych vám říct můj dnešní fail. Byla jsem na svém altu hunterovi, sbírala kytky a měla jsem nové talenty i peta a divila se, jakto, že mám tak malý dmg. A ten pet taky nic nevydržel. Tak co se to děje? Umřela jsem u skoro každé kytky, sice u nich bylo pokaždé tak 10 mobek, nebo pár elit, ale i tak... Až jsem si všimla jedné věci... zapomněla jsem na tom novém petovi naklikat talenty. No hned měl o 2K hp víc. A víte, co ještě? Víte, jaký ještě fail? Hunteři se teď zasmějí. Myslela jsem si, že se Trueshot aura nestackuje s aspecty a překlikávala mezi aurou a aspectem na manu a vůbec nesledovala svoje buffy. No věřili byste tomu? Co si mám o sobě myslet... Běhám si s pořád zaplým aspectem na manu, takže -50% dmg a vůbec si toho nevšimnu. No nakonec bylo ze 400dps 2500. Naposled jsem byla ale hero dung přes danžn fajndr a zazněla tam věta, která se většinou objevuje před kolosálním wipe - "zkusím něco ze srandy natáhnout". Naštěstí to nakonec neudělal. To by bylo tak vše, co vám chci protenktokrát říct, nakonec vám ještě ukážu další kousek z rok a půl starého progressu.
Zul'Aman - zelený ráj a kruté peklo
V šest hodin jsme udělali první krok k Zul'Amanu. Vyzkoušení tohoto nedávno otevřeného dungu na sebe nenechalo dlouho čekat. Plni očekávání jsme byli obklopeni mystikou trollího města. Několik počátečních mobů brzy opustilo svět živých, poté nás zpoza kopce ohromilo vzezření Akil'zona. Boss podobný strýčkovi Skrblíkovi v mnohých probudilo chuť na křupavé kuře z KFC. První pokusy byly neúspěšné, ale chybami se člověk učí... Proradná slepice vytvářela víry a zasahovala nás blesky, ale je obecně známým faktem, že na AoP si nesmí nikdo dovolovat! Brzy na kobereček z našich koster dopadla mrtvola Akil'zona a Zul'Amanem zavonělo drůbeží maso. Z jeho útrob Gorst brzy s hrůzostrašným výrazem vypreparoval epickou helmu. Po druhořadém bossovi jsme navšítivili kamaráda Nalorakka. Se vzdalujícími myšlenkami na vysněný loot se však naši duchové opakovaně vraceli ze hřbitova a Nalorakk se na nás vítězoslavně usmíval. Poté, co se před bossem nasbírala pěkná hromádka našich nebohých kostí, usoudili jsme, že je čas udělat Nalorakkovi pápá. Se skeptickým pohledem jsme o chvilku později pohlédli na Halazziho. Strategie byla prostá, ovšem nepočítala s bugem a to zjevením ptačí armády, která se má objevovat postupně. Různé kombinace a vychytávky strategie nám nebyly moc platné. Doklovaní do krve jsme opět uraženi hleděli na hromádku bílých kostí. Naše další ztrastiplné bádání v Zul'Amanu bylo přerušeno. Klíčová osoba bohužel musela odejít.
Po této zkušenosti jsme zjistili, že dung určený pro hráče smrdících po fialkách nemá velkou cenu v horší výbavě zkoušet, ale i přesto jsme si vedli nadmíru dobře.
vBulletin zpráva