Obsah a zaměření zpráv na portálu
Po zveřejnění threadu ohledně myšlenky vytvoření horde premade grupy na portálu jsem dostal několik PM zpráv, kde se hráči čertili co to má znamenat, co to dělá na portálu a někteří si neodpustili narážky stylu, že team hraje za hordu a proto hordu zvýhodňuje, že jim pomáhá skládat premade, podporuje horde hráče/guildy (pokud vím, tak autor přímo napsal, že se nejedná o novou guildu, jen o zkoordinování hráčů). Pár z nich si neodpustilo slovo "support" s tím, že team "supportuje hordu".... a podobně.
Původní idea portálu byla taková, že se na něm nebudou objevovat jen teamové novinky, ale i témata od hráču a informace o ingame záležitostech. Toto bylo zmíněno hned v úvodní novince, když se portál spustil. Zmíněný thread naleznete ZDE. Pokud mám citovat přímo z onoho thradu, tak:
Toto ještě před dvěma dny nebylo "použito" (důvodů je více), proto se na portálu oběvovaly zatím zprávy jen od teamu.Ne vždy se ale musí jednat o týmové věci. Z jisté části budou obsah portálu tvořit taktéž hráči. Již nepřehlédnete zajímavé diskuse na fóru nebo nepropásnete probíhající masakr ve světě WoW.
Toliko tedy k otázce "Co dělá na portálu téma od hráče?"
Na otázku "Proč zrovna "horde" thread?" je odpověď prostá... Je mi šumafuk, zda se jedná o hordu nebo alianci, známého hráče ve fullS3 nebo lvl1 nováčka. Důležitý je celkový obsah, myšlenka a vůbec celková úroveň tématu. Když jsem si ten thread před pár dny přečetl, tak první myšlenka byla, že toto by mělo jít na portál. Nikoli kůli slovu "horda", nýbrž kůli idee a snaze s něčím "pohnout". Ikdyby tam bylo "aliance" nebo "Franta", tak je to šumák.
Některé PM mě dost nas... (vy vite co..), ale vzhledem k tomu, že se jednalo o první příspěvek na portálu ze strany hráčů a ještě k tomu směřován jen k jedné frakci, tak beru fakt, že dost lidí nečetlo informaci o portálu a nebo četli, ale už si tu část nevybavili. Takže buďiž jim odpuštěno, ale řeknu k tomu jen jediné ... možná by se stačilo příště jen normálně zeptat a né nás hned obviňovat z protekce, reklamy, supportu, třetí světové a podobně...
Portál je informační "okénko" pro hráče, proto tedy se ptám Vás, hráčů, kterou variantu zpráv chcete mít na portálu fóra.
1) Pouze informační zprávy od týmu - updaty, eventy, novinky, informace, ... atd.
2) Zprávy od týmu a zajímavé thready od hráčů, kvalitní diskuse a informace, a pod.
Pro hlasování v anketě a případnou diskusi použijte TENTO thread.
Za Twinstar team
Eth0

Odpověď s citací